Ledig stilling!

Pressemedarbejder søges til Enhedslistens kommunalvalgkamp i Århus
Enhedslisten i Århus Kommune søger en medarbejder til kommunalvalgkampen med erfaring i pressearbejde, sociale medier og videoproduktion.
Stillingen indbefatter forberedelse af politiske udmeldinger, pressekontakt, politisk sparring med byrådskandidater og medlemmer – særligt i relation til kommunikation rettet mod sociale medier.
Du vil indgå i et samarbejde mellem byrådskandidater, byrådssekretær samt frivillige kræfter.
Du skal have politisk tæft og erfaring med sociale medier og produktion af videoer til brug på disse. Fleksibilitet, selvstændighed og sans for at arbejde på tværs er et plus.

Vi tilbyder dig:
At du kan være med til at styrke Enhedslisten i Århus Kommunes tilstedeværelse og synlighed i et hektisk mediebillede og bidrage til Stillingen er tidsbegrænset i 4 uger og arbejdstiden er i gennemsnit 23 timer pr. uge.
Vores enhedsløn pr mnd. er 34.389,15 + 2,7% i fritvalg for 37 timer/uge.
Der lægges i ansættelsespolitikken vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder at, hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, skal vedkommende indkaldes til en samtale.
Du skal være/blive medlem af Enhedslisten.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Frederikke Hellemann på tlf. 31482060
Ansøgningen skal være os i hænde senest 10. oktober kl. 12, og sendes pr. mail til: frederikkehellemann@gmail.com
Samtaler afholdes i fra d. 12-19. oktober. Stillingen ønskes besat fra d. 24/10.